BINNENKORT: Dossier Everwijn Overberg

Hier wordt binnenkort het dossier over Everwijn Overberg geplaatst. Overberg is een uiterst kwaadaardig psychopaat en heeft tientallen websites opgericht met als doel persoonlijk gewin, opzettelijke verspreiding van valse informatie en het doelbewust beschadigen van anderen.

Mensen die hem in de weg zitten bedreigt hij en tracht hij online te vernietigen. Everwijn Overberg heeft naar alle waarschijnlijkheid een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, omdat geconstateerd is dat hij op zijn eigen websites, onder zijn eigen artikelen honderden reacties plaatst, uit naam van anderen.

Zo creëert hij enorme discussies, die feitelijk door hemzelf gevoerd worden. Hiermee wekt hij de illusie dat zijn artikelen goed bezocht en interessant zijn. Hij creëert een hoop (op niets gebaseerde) rook en suggereert dat waar rook is, vuur moet zijn.

Lees hier binnenkort het schokkende relaas over een levensgevaarlijk kwaadaardig psychopathisch gestoorde man, die naar onze mening permanent in een gesloten inrichting thuis hoort.

No Comments Categories: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *